Subiecte admitere jandarmi 2018 | Dragasani | gramatica limba romana

Cauti subiecte admitere Scoala de Jandarmi Dragasani din 2018? Mai jos ai subiectele pentru jandarmi-admitere la limba romana. Subiectele de admitere in jandarmerie la limba romana la scoala de subofiteri de la Dragasani sunt cele care s-au dat in anul 2018.

 

Te pregătim pentru succesul tău la admitere

 

Mai intai, hai sa pastram legatura:

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi cele mai noi informatii cu privire la materialele si informatiile de admitere disponibile.

[newsletter_signup_form id=3]

Alte informatii utile despre admiterea la jandarmi

Toate subiectele disponibile pentru jandarmi admitere / date la scolile de subofiteri de jandarmi le gasiti aici in format online interactiv. Viziteaza pagina noastra dedicata subiectelor de admitere la jandarmi.  Tot aici vei gasi si alte informatii utile despre admiterea la jandarmi la scolile de subofiteri de la Falticeni si Dragasani.

Timpul maxim in care poti parcurge aceste subiecte de admitere la jandarmi 2018 este de maximum doua ore. Evident, poti termina mult mai repede testul. Ideea este, insa, sa te incadrezi in timp si sa obtii un punctaj cat mai mare. Este nevoie sa stii ca, odata pornit testul, acesta nu poate fi pus nici pe pauza, nici oprit.

La final, vei avea imediat rezultatele testului: punctajul obtinut si procentul de reusita. Tot la final, vei avea si rezultatele corecte pentru fiecare intrebare in parte. Astfel, vei sti ce ai gresit din cadrul subiectele de admitere la jandarmi din 2018 – limba romana.

Stim ca una dintre probele de admitere in jandarmerie este si testarea psihologica, astfel ca ti-am pregatit aici o pagina in care iti explicam cum e cu testarea psihologica. De asemenea, am pus si niste teste psihologice online ca sa te cunosti mai bine.

In curand, vom avea si cursuri de gramatica / limba romana / engleza pentru pregatirea de admitere la jandarmerie.

Gata cu vorba, hai sa incepem testul online cu subiectele de admitere la jandarmi in 2018. Apasa butonul Start test online pentru a porni testul cu subiectele de admitere la Scoala de Subofiteri de Jandarmi Dragasani in 2018. Raspunde apoi cat mai corect si la fiecare intrebare, alegand doar unul din variantele de raspunsuri afisate. Daca ai observatii de facut sau nedumeriri cu privire la corectitudinea raspunsurilor, lasa un comentariu mai jos.

Acum apasa butonul de mai jos ca sa incepi testul. 🙂

SUCCES!

Subiecte admitere jandarmi 2018 | Dragasani | gramatica limba romana

Lasă un comentariu

Leave a Comment